Kaip jau daugelis esame girdėję – pusryčiai yra vienas svarbiausių (jei ne pats svarbiausias) dienos maistas. Po nakties, mūsų tuščiam skrandžiui reikia „kuro” ateinantiems dienos darbams. Tačiau dėl įvairių trukdžių dažnai ryte tinkamai papusryčiauti taip ir nepavyksta. Vienas geriausių ir paprasčiausių būdų užtikrinti, jog pusryčiai nebus praleisti yra maisto paruošimas vakare.
-1 / 3 puodelio avižų
-1 / 3 puodelio graikiško jogurto (arba paprasto)
-1 / 3 puodelio sojos pieno, šiek tiek perpildyto
-1 / 2 banano (1/3, jei jis yra itin didelis)
-Nedidelio 1/4 puodelio mėlynių
-riešutų
Veganams: Pina Colada mirkytos avižos
-1 / 3 puodelio + 2 šaukštai kokoso pieno
-1 / 3 puodelio sojos pieno
-1 / 2 puodelio ananasų, kubeliais
-1 / 3 trintų bananų
-Sauja kapotų migdolų
-medaus pasirinktinai
Rudens šventė: Šokoladas moliūgai Avižos
( viena porcija)
-1 / 3 puodelio avižų
-2 1/2 šaukštai moliūgų tyrės
-3 Šaukštai jogurto
-1 / 4 puodelio sojos
-1 / 4 šaukštelis cinamono
-1 šaukštas kakavos miltelių
Medus
Kapoti riešutai
Sumaišykite visus ingredientus į dubenį, išskyrus medų ir riešutus. Uždenkite politilenine plėvele ir palikite šaldytuve per naktį. Ryte užsibarstykite riešutų ir įdėkite medaus.