Ingredientai:
- 1 puodelis saulėgrąžų sėklų
- 1 valgomasis šaukštas džiovinto baziliko
- Vienos citrinos sultys
- 1/2 arbatinio šaukštelio maltų pipirų
- 1/2 arbatinio šaukštelio jūros arba himalajų druskos
- 1 tarkuota morka
- 1 raudonoji paprika supjaustyta griežinėliais
- 4 dideli collard (nėra vertimo į lietuvių kalbą) lapai
Paruošimas:
Užvirinkite didelį puodą vandens ir įmerkite collard lapus vienai minutei. Išimkite ir įmerkite į dubenį su šaltu vandeniu. Nusausinkite.
Stipriu blenderiu sumalkite saulėgrąžas, baziliką, citrinos sultis, mieles, pipirus ir druską. Malkite tol, kol masė taps panaši į paštetą. Sudėkite šią masę į dubenį ir įmaišykite morkas. Dėkite šią masę ant collard lapų, ant viršaus uždėdami paprikos griežinėlių. Uždarykite lapą kaip buritą.